Range Rover Evoque Facelift ditawarkan dalam 3 varian harga antara RM498,800 - RM565,800 | DagangNews Skip to main content

Range Rover Evoque Facelift ditawarkan dalam 3 varian harga antara RM498,800 - RM565,800

KUALA LUMPUR 4 Mac - Sime Darby Motors percaya Range Rover Evoque Facelift yang baru dilancarkan akan menjadi model paling diminati.

 

Pengarah Urusan Sime Darby Motors Asia Tenggara, Jeffrey Gan berkata, Range Rover Evoque Facelift menetapkan penanda aras untuk kenderaan utiliti sukan (SUV) mewah kompak yang mewakili kemuncak inovasi automotif.

 

“Dengan peningkatan terbaharunya, Range Rover Evoque Facelift adalah gabungan sempurna kuasa dan kemampanan, mempamerkan dedikasi kami untuk meningkatkan pengalaman pemanduan untuk pelanggan kami yang arif,” katanya dalam satu kenyataan.

 

 

rover

 

 

Range Rover Evoque Facelift ialah SUV crossover mewah subkompak yang dibangunkan dan dihasilkan oleh Jaguar Land Rover Malaysia. Pengarah Urusan Jaguar Land Rover Malaysia Syed Ahmad Muzri Syed Faiz berkata: “Kemewahan, kemodenan dan kecanggihan tertanam dalam kain” Range Rover Evoque Facelift.

 

“Ia mencerminkan warisan kami yang kaya semasa kami melakarkan kursus baharu, mengangkat intipati reka bentuk kontemporari dan teknologi canggih.

 

“Dengan setiap perincian yang direka dengan teliti, Evoque 2024 ditetapkan untuk melebihi jangkaan dan meningkatkan penghargaan untuk kesenian SUV mewah.”

 

 

rover

 

 

Range Rover Evoque Facelift baharu boleh didapati dalam tiga varian, berharga daripada RM498,800.00 untuk 200PS Dynamic SE (M Spec), RM529,800 untuk 249PS Dynamic SE (H Spec) dan RM565,800.00 untuk Evoque 249PS Dynamic HSE (Lux Spec).

 

Antara pilihan warna ialah Corinthian Bronze, Tribeca Blue dan Arroios Grey. - DagangNews.com