Al-Ikhsan Sports, ComeBy jalin kerjasama tingkatkan pengalaman pelanggan dan prestasi kedai | DagangNews Skip to main content

Al-Ikhsan Sports, ComeBy jalin kerjasama tingkatkan pengalaman pelanggan dan prestasi kedai

Oleh ZULFADLI SHARIFUDIN

KUALA LUMPUR 11 Ogos - Al-Ikhsan Sports memulakan inisiatif penyelidikan komprehensif untuk mengenal pasti penyedia teknologi inovatif sebagai sebahagian daripada komitmen mereka untuk menyampaikan pengalaman membeli-belah yang luar biasa kepada pelanggan mereka.

 

Selepas penilaian teliti, Al-Ikhsan Sports mengumumkan kerjasama strategiknya dengan ComeBy, platform analitik runcit yang terkemuka, untuk merevolusikan pengalaman pelanggan dan meningkatkan prestasi kedai di seluruh negara.

 

Dengan tumpuan yang kukuh untuk kekal di barisan hadapan kemajuan teknologi dalam peruncitan, Al-Ikhsan Sports menyasarkan untuk menyesuaikan produk dan perkhidmatannya untuk memenuhi keperluan pendahuluan khusus pelanggan. 

 

Kerjasama ini akan membolehkan Al-Ikhsan Sports memanfaatkan banyak data, memahami kehendak dan keperluan pelanggan, mengoptimumkan operasi kedai serta memacu pertumbuhan hasil dengan lebih efektif.

 

Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan Sports, Vach Pillutla berkata, pihaknya sentiasa mengkaji dan mengenalpasti langkah-langkah untuk meningkatkan kepuasan pelanggan secara holistik.

 

"Melalui kolaborasi bersama ComeBy, kami benar-benar boleh memanfaatkan teknologi untuk memahami metrik utama trafik, menilai penukaran di kedai dan boleh meningkatkan prestasi kedai individu dengan meletakkan inisiatif untuk mendorong trafik.

 

"Ia juga bagi meningkatkan visual imej bahagian hadapan kedai dalam jejak yang lebih tinggi atau memastikan dagangan visual yang lebih kukuh atau malah membawa masuk produk yang paling sesuai untuk jualan. 

 

 

AL

 

 

"Gabungan kepakaran peneraju industri kami dengan rumusan termaju daripada Comeby yang pastinya membolehkan kami menyampaikan pengalaman peruncitan sedia masa hadapan," katanya dalam kenyataan media di sini.

 

Sebagai sebahagian daripada pendekatan proaktif mereka untuk membuat keputusan berasaskan data, Al-Ikhsan Sports akan memanfaatkan platform ini untuk menjejak pulangan pelaburan mereka dalam masa nyata, dan memastikan peruntukan sumber yang cekap.

 

Platform ini juga akan memperkasakan kedai Al-Ikhsan Sports untuk mengukur prestasi kakitangan, termasuk kadar penukaran pelawat kepada pelanggan serta purata nilai transaksi untuk meningkatkan jualan dan mendapatkan keupayaan jualan silang. 

 

 

AL

 

 

Berbekalkan cerapan berharga tentang penyemakan imbas pembeli, produk terlaris dan trend baru muncul, Al-Ikhsan Sports akan dapat membuat keputusan untuk memastikan operasi perniagaan lebih terkawal serta dapat mengekalkan kelebihan daya saingnya.

 

Kerjasama ini menyerlahkan visi bersama Al-Ikhsan Sports dan ComeBy untuk membentuk masa depan runcit dalam kedai dengan menggabungkan teknologi canggih dengan perkhidmatan yang luar biasa dan menetapkan piawaian industri baharu.

 

Servis pembantu digital dalam kedai ini akan diperkenalkan secara berperingkat yang mana 51 buah kedai untuk fasa kedua telah dirancang, tidak lama lagi. - DagangNews.com